Ads: (Please Click!)

Tuesday, December 02, 2008

Link aku direct ke web Bible???


Astaghfirullah.. Macam mana mende ni bleh berlaku? Kepada kawan2, aku minta maaf banyak2 jika ade link aku ni direct ke link web promo Bible.. Sesungguhnya, aku mengaku aku silap taip link aku.. Dan sesungguhnya, aku takde nak promo haramjadah Bible tu kat orang laen, yakni menyesatkan org dgn promo Bible.. MasyaAllah..

Mende ni aku x perasan sbenarnya, sehinggalah Nas dan chUNk inform aku melalui YM.. Diorg ckp link yg aku mesej dlm CBOX chUNk direct link ke web Bible.. Aku punye la terkezut.. Eh? Aku link ke blog aku ok jer.. xde ape2 pn.. Then si Nas ni ckp bila klik kat link dlm CBOX chUNk baru la aku sedar yg aku dah silap taip link blog aku.. Sepatutnya 'blogspot' bukannya 'blogpsot'.. Oleh kerana tersilap taip, maka link blog aku terus ke web haramjadah Bible tuh..

So, perhatian kepada kawan2.. Jika ada link dlm CBOX anda yang direct ke link http://aduka5.blogpsot.com/ sila DELETE MESEJ TERSEBUT kerana aku xmo org laen klik gak link tu dan menganggap aku menyanjungi haramjadah Bible ataupun menyesatkan org.. Maaf atas kesilapan yang berlaku..

Menurut kata Nas, direct link ke web haramjadah Bible tu dah lama wujud.. Pada mulanya dia terperasan bila dia taip domain w3school.com, yang sepatutnya w3schools.com.. Aku pn xtau camne boleh link ke web haramjadah Bible ni..

Aku sbenarnya xmo benci kpd agama laen.. Tapi bila hari ni terjadi mende gini, tiba2 rasa meluat dan benci tu timbul dalam jiwa raga aku.. Aku terfikir, katakanlah student ke nak cari ilmu pasal web (w3schools tu adalah web tutorial HTML), kalu la student tu salah masuk w3school, x ke naya namanya tu.. Tgk la org kafir laknatullah cuba memesongkan dan memperkembangkan agamanya.. Melalui web je beb! Tu baru sikit.. Entah ape lagi planning jahat diorg yg kita sendri x tau.. Uiii.. beware la psl mende2 gini..


Link ni la akan kuar bila org klik link http://aduka5.blogpsot.com/ atau sendiri taip kat browser.. Entah camne diorg kafir laknatullah ni leh link ke web haramjadah ni.. Xtau la diorg extend camne.. Ah... Harap2 la ade org tolong hack web haramjadah ni.. boleh???

Slps tu, aku trus bgtau kat chUNk suh die delete post aku dlm CBOX.. Bukannye ape..Tkut org laen ade lg click link aku tu.. Naya la aku..

So, kpd Nas, chUNk, dan kawan2 yg laen, maaf di atas kesilapan teknikal (taip) yg telah berlaku.. Harap selepas ni xkan berlaku lagi.. Hm.. Nak elak mende ni berlaku? Daftar domain la jawab nye..


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
2 Comments


2 Orang Kentut Madu:

oRyen said... [Reply]

ayoyoo...apa sudah berlaku :ss
cmner yea leh jd cmtu,mmm....bahaya gak kan

aDuKa said... [Reply]

tu la psl.. sy pn tkezut cane la mende2 cani bleh blaku.. agaknye byk lg kot blogspot2 org laen yg link kat web tu.. erm.. blom wat research lg.. huhuhu

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger