Ads: (Please Click!)

Friday, December 02, 2011

Gelak Bayi Yang Buat Kita Tergelak Sama



Salam.

Aku mahu berkongsi satu video. Mungkin anda dah tengok video ni. Tapi biarlah.. aku mahu kongsi juga sebab bagi aku video ni antara video ketawa bayi yang boleh buat aku turut ketawa. Dalam banyak-banyak video, video ni paling cute, comel, kelakar, dan terhibur.

Jom saksikan.


Hahahaha!

Tak boleh blah. Memang lucu.

Aduka: Macam ringtone handphone bayi ketawa tu je kan? Huhuhu..
PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
2 Comments


2 Orang Kentut Madu:

~Nana BamBam~ said... [Reply]

hahahahha....comel nye die gelak....alololo..geram nyew,,

kak nora said... [Reply]

sukenyer dia..kertas tu pun blh jadi bahan ketawa..luculah sangatt..

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger