Ads: (Please Click!)

Saturday, August 20, 2011

Iklan Thai Yang Boleh Buat Kita Menangis


Salam.

Tak perlu cakap banyak. Sama-samalah kita menonton iklan insurans dari negara jiran kita, Thailand, yang betul-betul menyentuh perasaan. Mesej yang disampaikan mungkin memberi impak yang sangat besar dan berkesan kepada penonton.. dan kita.


Dah habis tengok? Dah habis, sila klik link bawah ni. INGAT! Klik SELEPAS habis tengok iklan kat atas ni, tau?!

KLIK!

Korang nangis ke weh?!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
3 Comments


3 Orang Kentut Madu:

Amirah Rashid said... [Reply]

haha. siott. -..- aku plak nk tnye kau ni
kau nangis keeee????!!! haha

Fyzal said... [Reply]

hahaha.. touching tp tak sampai tahap aku nangis la. malu la laki nangis. hahahaha. ko nangis tak?

Aisumi Chan Kawa'i said... [Reply]

ha'a.. memang nangeh tgk v.clip nih Y__Y hargailah org tua kita..

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger