Ads: (Please Click!)

Thursday, August 18, 2011

Gempar!!! Lisa Surihani Kantoi Dicium Oleh Blogger?


Lisa Surihani
Salam Ramadhan.

Siapa tak kenal Lisa Surihani? Alaaaa.. Pelakon tuuuuu.. Perempuan yang lawa-lawa kiut miut tuuuuuuu.. Tak kenal? Alaaaa.. Yang pelakon 'pisang panas' dalam drama Adamaya tuuuuu.. Hah, ingat? Bagus! Kalu tak kenal dan tak ingat jugak, gambar minah kat atas ni la Lisa Surihani. Bukan Surirumah. Surirumah tu kaum-kaum wanita yang bergelar isteri kepada lelaki yang memberi full commitment dalam rumah. Itu surirumah. Yang ni Surihani, Lisa Surihani.

READ MORE / LESS >>

"Eh, nape nama dia pelik bebenor? Bunyi macam 'surirumah' je.."

"APE TANYA AKU?! TANYA LA BAPAK DIE, DOL!"

Back to the topic, fella.

Sebenarnya, untuk pengetahuan korang la kan, aku malas dan takde mood sebenarnya nak tulis entry fasal artis-artis ni. Buang masa, buang tenaga taip satu-satu abjab kat keyboard laptop aku ni cerita fasal depa. Gila ke? Ingat aku ni wartawan artis ke? Tapi disebabkan ini isu hot, isu yang melibatkan blogger dan kreadibili serta imej blogger, aku jadi hot. Bukan hot mama atau 'hot and spicy', okey. Hot = panas. Panas telinga. Mana tak nya. Takde orang lain ke nak skandal? Kenapa perlu blogger? Sesama artis cam Yusry KRU tu udah ler.

Yang buat aku lagi hot, kalau setakat nak bergambar, pegang-pegang tangan takde hal la beb. Small of the pieces of cake. Ini cium! Amboi, makcik cleaner kau. Melebih-lebih plak dah. Panasssss telinga tengok. *Eh, jeles ke?*

Nak kata aku ni peminat Lisa Surihani tu takde la. Lakonan dia aje aku minat. Ecececeee..

Berselari dengan isu yang aku tulis ni, Lisa Surihani sekarang ni tengah hot-hot dengan gosip dia dengan Yusry KRU mahu melangsungkan perkahwinan. (Malas aku nak link ke artikel. Korang Google la sendiri). Okey la tu. Dah jodoh depa kan. Alhamdulillah ler. Yusry plak jangan ler buat macam janda kau dulu. Jaga la si Lisa ni elok-elok ye. Jaga ler imej artis ni. Jangan orang cop artis 'kahwin cerai' plak. Macam baju or lampin. Takpun tuala wanita. Pakai buang. Hargai macam kau hargai diri kau sendiri ler. *Eceh! Macam la aku ni mak bapak Lisa plak kan?*

Itu cerita lain. Ini cerita lain.

Yang tak bestnya, Lisa bakal kahwin dengan Yusry. Tapi.. ada-ada sajeeee cerita 'hot and spicy' berlaku. Jangan kata Lisa la. Artis-artis lain pun ada yang macam ni, sesetengahnya. Biaq pi la dep dah nak kawen. Nak bina mahligai bahagia bersama. Nak bina masjid, orang kata. Yang duk sibuk-sibuk bergosip sana sini apekehei?

Nah. Sekarang isu Lisa dicium blogger plak. Aduhailamak.

Kat bawah ni ada satu gambar yang.. pasti.. pasti! Pasti korang terbeliak biji mata. Macam percaya tak percaya. Betui ka? Is it true? Jangan tak percaya. Sila percaya. Ini 'entiti' bukti.

AKU MAHU TENGOK LISA SURIHANI DICIUM! SIAPA BLOGGER TU?!

(KLIK SINI)


Korang kenal siapa blogger ni???

Jangan marah haaa.. nanti kena jual! Hahahahaha!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
8 Comments


8 Orang Kentut Madu:

Blog Sensasi said... [Reply]

laaaa tajuk je gempak ye

Hans said... [Reply]

hahaahahha
bikin panas je kan

Aisumi Chan Kawa'i said... [Reply]

hahahahaha~ adoiiI~ sumi pun kena jugak.. ingat betui2 la ada blogger kiss si lisa nih..

Anonymous said... [Reply]

-.-

Myza Sam said... [Reply]

terbaik ! boboi boy . tertiba ! :P

fiq. said... [Reply]

euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. hahahah

Aduka said... [Reply]

kihkihkihkihkih.
=P

Anonymous said... [Reply]

nmpak sngat pic edit.,

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger