Ads: (Please Click!)

Tuesday, June 14, 2011

Fakta Sebenar Tentang Perbezaan Lelaki Dan Perempuan Di Facebook!



Salam.

Ini fakta mengenai perbezaan lelaki dan perempuan di Facebook secara umum. Bukan di Facebook aje beb. Bahkan sejak dari zaman Friendster atau rangkaian sosial yang lain lagi. Ini sekadar gurauan umum, okey. Don't take it seriously la kepada yang terasa tu.

READ MORE / LESS >>

Aku malas la kan nak cakap banyak kat sini. Aku tulis panjang-panjang pun bukannya ada orang baca. Cukuplah sekadar menatap ilustrasi di bawah ni. Korang fikir-fikirlah sendiri. Mungkin 10 peratus tak betul, tapi kenyataan dan lumrahnya memang seperti ilustrasi di bawah laaa..

Haha.

Klik untuk perbesarkan.

Amacam?

Aku bukan nak cakap la.. Ini lumrah. Nak-nak profile perempuan yang cun melecun, kiut miut, comey lotey, seksa seksi meksi, tayang itu ini.. Like atau komen berpuluh-puluh, malah beratus-ratus tapi status entah apa-apa je pun. Kalau lelaki? Jangan nak kata ratus, belas-belas pun payah nak tak dapat beb! Kalau ada tu mungkin dia dari golongan artis. Tak pun, yang like atau komen dia tu datang dari golongan-golongan GAY! Haha.

Peace! :P

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
4 Comments


4 Orang Kentut Madu:

-QinaSha Hudson- said... [Reply]

ahaha. betol2.
http://kinashahudson.blogspot.com

Siti Nurhayati Dollah said... [Reply]

Lumrah manusia. Kalau cantik, seksi, dan seksa orang suka. Status merapu pun tak ngape..

Kalau kurang cantik ni, bagi status berilmu pun belum tentu org nak like.

Inikan pulak kalau lelaki yang tulis.

SpaQue said... [Reply]

hahaha..bosan gler kot page laki..nsb aku xgitu..hehe


Entri bes kat sini Harimau Malaya Bakal Uji Kemampuan Sebenar Arsenal Chelsea Liverpool | Siri Jelajah Asia 2011

Shafiqah said... [Reply]

ehhh tak semestinya. ade kawan lelaki tu asal dia buat status baru je mesti ade yang like. setakat ni paling banyak dalam 70 lebih la yang like 1 status dia hari tu. ni yang jeles ni haha. nak cakap artis, memang bukan.

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger