Ads: (Please Click!)

Monday, July 04, 2011

Facebook Awesome : Facebook Bakal Memperkenal Video Chat!


Salam.

Facebook pernah mengumumkan sesuatu yang 'awesome'. Dan berita ini telah membuatkan beberapa blogger yang juga pengguna Facebook telah menulis artikel mengenainya. Namun, tiada sesiapa pun mengetahui apakah 'sesuatu yang awesome' tersebut!

READ MORE / LESS >>

Ini adalah satu fakta yang telah diperoleh menerusi laman sosial di internet. Menurut sumber, walaupun pihak Facebook merahsiakan apakah perkara yang 'awesome' bakal diperkenalkan pada minggu hadapan, maklumat tersebut telah pun terbongkar! Maklumat atau berita ini mungkin dianggap khabar angin (rumors) oleh sesetengah orang. Namun, gambar yang akan disusuli selepas ini bakal mengesahkan perkara tersebut.

Anda mahu tahu apakah perkara tersebut? Anda mahu tahu apakah yang disebut oleh Facebook perkara 'awesome' tersebut? Inilah jawapannya.

Facebook akan memperkenalkan VIDEO CHAT di Facebook! Percaya atau tidak, sila lihat gambar di bawah yang telah diambil dari internet.

Klik untuk perbesarkan (auto open new tab)

Menurut sumber lagi, Facebook telah menjalinkan kolaborasi bersama Skype bagi membangunkan aplikasi video chat di laman sosial terpopular abad ini. Walau bagaimanapun, aplikasi video chat ini masih kabur-kabur bagaimanakah integrasi di antara platform Facebook dengan Skype. Mungkinkah pengguna perlu daftar akaun Skype terlebih dahulu? Ataupun, tidak perlu?

Namun, kita tunggulah pengumuman rasmi yang bakal dikeluarkan oleh pihak Facebook di minggu hadapan!

Aduka: Macam ni barulah btol2 dikatakan 'awesome'!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
8 Comments


8 Orang Kentut Madu:

mdazlan said... [Reply]

wahh..bagus nyer..boleh lah direct chat mcm ni..bagus2..like..

Kendra Bing said... [Reply]

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

Nik Thoha said... [Reply]

nampaknya facebook akan menambah lagi kehebatan luar biasa mereka..:)

Hans said... [Reply]

walaweh
fb semakin canggih
I loike
hehehee

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

Aisumi Chan Kawa'i said... [Reply]

woww! makin lama makin bagus pulak.. jgn org salah guna dah la..

QaRr JaliL said... [Reply]

ok!..itu aku ske :)

hidayahjamal said... [Reply]

advance but jgnla complicated

SpaQue said... [Reply]

yahoo...bes2..leh skodeng..haha

Entri Ngetop Papadom 2 Shooting In Penang | Skodeng Aktiviti Sekitar Pulau Mutiara

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger